Atria Suomi Oy

Atria Suomi viestii asiakkaidensa, kuluttajien ja muiden sidosryhmiensä kanssa hyvin monien – omien, ostettujen ja ansaittujen – kanavien kautta. Sekä suomeksi että ruotsiksi.

Atrialla on Atria Suomen ajankohtaislehti koko Atrian ruokaketjulle, erityisesti Atrian tuottajille ja päivittäistavarakaupalle. Lehden sisältö painottuu talousasioihin.

Hyvä ruoka – parempi mieli -blogi on osa Atrian monikanavaista vastuullisuusviestintää. Blogissa käsitellään ajankohtaisia, kuluttajaa kiinnostavia ruokaan ja ruoantuotantoon liittyviä teemoja: turvallisuutta ja terveellisyyttä, eläinten hyvinvointia sekä Atrian vastuullisuutta yrityksenä. Tiukan asian ohella blogissa käsitellään myös kevyempiä Atrian toimintaan ja arkeen kuuluvia aiheita.
Suomen paras yritysblogi 2014 -kilpailussa Atrian broilerituottajan blogiin kirjoittama teksti jäljitettävyydestä valittiin parhaaksi yksittäiseksi blogikirjoitukseksi.
Olemme suunnitelleet blogin ulkoasun ja avustamme blogin sisällöntuotannossa.

Hyvä Ruoka -media käsittelee ruoantuotantoa erityisesti ammattilaisnäkökulmasta; vähittäiskauppojen, ammattikeittiöiden ja ruoan tuottajien tarinoiden kautta. Tärkeä osa sekä digitaalista että painettua julkaisua ovat riippumattomien asiantuntijoiden näköalat ruoasta, ruoka-alan tulevaisuudesta sekä kuluttajien tarpeista ja valinnoista. Julkaisu täydentyy säännöllisesti uusilla sisällöillä, mm. kirjoitetuilla jutuilla, videoilla ja infografiikalla. Printtiversiona ilmestyvä Hyvä Ruoka –lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, helmikuussa ja elo-syyskuun vaihteessa.

Suunnittelemme ja toteutamme Atrialle paremman mielen työnantajaviestintää. ”Työ, josta saa paremman mielen” on Atrian työnantajaviestinnän peruslupaus ja -teema. Teeman mukaiset tarinat ja aiheet elävät Atrian sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä, luontevana osana Atrian muuta yritysviestintää. Teema jalkautuu viestinnän ja vuorovaikutuksen kaikkiin kanaviin. Se heijastelee Atrian arvoja ja on suoraan johdettu yhtiön missiosta: Hyvä ruoka, parempi mieli.


Haluatko kuulla enemmän?
Ota yhteyttä, Kirsi Lindgren kertoo mielellään lisää.
kirsi.lindgren[at]viestintaselander.fi, p. 050 584 7220

Hyvä ruoka – parempi mieli -blogi

Hyvä Ruoka -media

Atrian työnantajaviestintä