Atrian kevään asiakas- ja sidosryhmäjulkaisu Hyvä Ruoka käsittelee suomalaista, maailman parhainta ruokaturvaa. Sen mahdollistajana toimii pitkälle mietitty huoltovarmuusjärjestelmämme. Lehti antaa äänen asiakkaille, sidosryhmille, ruokaturvasta nauttiville ja sen taustoihin perehtyneille tahoille. Lehti tarjoaa ajankohtaisen tilannekuvan suomalaisesta ruoantuotannosta.
Lehti tarjoaa ajankohtaisen tilannekuvan suomalaisesta ruoantuotannosta.
Julkaisun pääjutussa Maailman paras ruokaturva keskitytään purkamaan huoltovarmuusjärjestelmän taustoja. Lisäksi selvitimme, miten toimintavarmuus taataan tiloilla ja tuotannossa. Lehdessä sen sidosryhmät puolestaan kommentoivat kotimaisuuden merkitystä huoltovarmuuskuviossa.
Tuotamme konseptoimamme sidosryhmäjulkaisun aina asiakkaan kanssa yhdessä mietitystä sisältösuunnitelmasta sisältöjen markkinointiin saakka. Huolehdimme sisällöntuotannon laadusta vankan toimialatuntemuksemme avulla.
Lue uusin lehti: Hyvä Ruoka 1/2023
Tutustu myös: Hyvää ruokaa ammattilaisen makuun
Kuvitus: Emmi-Riikka Vartiainen