Vuoden ensimmäinen Atrian asiakas- ja sidosryhmälehti Hyvä Ruoka tarjoili monipuolisen lukupaketin ajankohtaisia keskustelunaiheita ruoan ja ruokakulttuurin keskiössä.
Lehden sisällöissä hyppäsimme perinpohjaisesti kanan kulutuksen kasvun syihin historialliselta, taloudelliselta ja ravitsemukselliselta kannalta. Kuljimme muun muassa varman toimitusketjun mukana hautomosta lautaselle saakka.
Vierailimme vastuullisen ja läpinäkyvän elintarvikeketjun ytimessä Kurikassa, Haapojan broileritilalla.
Asiantuntijatukea sisältöihin haimme useilta eri tahoilta. Vierailimme vastuullisen ja läpinäkyvän elintarvikeketjun ytimessä Kurikassa, Haapojan broileritilalla. Ääneen pääsivät lisäksi ruokavaikuttajat, asiakkaat, Atrian vastuullisuusasiantuntijat sekä muut hyvän ruoan parissa päivittäin työskentelevät ammattilaiset.
Tehtäväksemme jäi tuottaa tästä tinkimättömästä asiantuntemuksesta asiallinen ja laadukas kokonaisuus, jonka sisällöt palvelevat Atrian asiakkaita sekä vähittäiskaupassa että foodservice -sektorilla.
Lue Atrian asiakaslehti Hyvä Ruoka 1/2022 tästä.
Tutustu myös Hyvä Ruoka -median referenssiimme.